Notícies

Renovem la ràdio!

Renovem la ràdio!

Comencem una nova temporada amb una rentada de cara!

Durant les últimes setmanes de setembre i la primera d’octubre hem estat treballant en la reparació i renovació de la Sala d’Estudi on es graven i es realitzen tots els programes de la Ràdio Pangea de La Rotllana.

La sala s’ha remodelat al complert: hem donat una capa de pintura negra i hem posat el logo Radio Pangea a la paret; hem omplert d’oueres tota la resta de la sala, hem canviat el terra sencer, endreçat tot el material i, finalment, canviat de lloc la taula i tot l’equip tècnic per tal d’oferir una millor distribució de l’espai. Amb l’esforç dels treballadors i els voluntaris, s’ha aconseguit crear un espai molt més acollidor, estètic i professional.

Per altra banda, de cara al contingut d’aquest any, hi haurà programes que ja no seguiran, com és el cas de FutbolPangea o Ciudadano X, però seguirem mantenint molts que van començar l’any passat com: Sport&Rock, Nous escenaris, ADO NewsNews, El cuadro fantástico i Infarradio, dels quals alguns ja han tornat a posar-se en marxa amb noves idees!

Però això no és tot! Aquest any participaran molts més grups nous a la ràdio, com per exemple un grup de La Ginesta i un altre de La Salut Alta i altres persones que volen participar-hi individualment i, per tant, es gravaran nous programes de diferents tipus que segur que us sorprendran, ja que oferiran contingut molt fresc.

Prepareu-vos perquè, aquesta temporada, Ràdio Pangea torna amb més força que mai i amb molt d’entusiasme i ganes de créixer i millorar.

No us ho perdeu!

adminRadioPangea

octubre 22nd, 2020

No Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *