Notícies

Qui són Ona Institut Pau Casals?

Qui són Ona Institut Pau Casals?

L’Insitut Pau Casals per primera vegada té un mitjà de comunicació propi dels alumnes del centre, exactament, dels nois i noies de 4t de la ESO.

Aquest programa el componen diferents seccions: Yo de Pana, Fantacity i Los Padrinos Mágicos, amb la porta oberta a noves seccions de cara a un futur. És un programa amb molta diversitat de temes i inquietuts dels joves adolescents que s’encarreguen de la gestió del programa des de la música, els temes a parlar, fins a la creació del logo, i la gravació.

 

A causa de les restriccions, els participants no han pogut venir a l’estudi encara, i totes les entrevistes, gravacions i reunions les fan a través de videotrucades.

No obstant, Yo de Pana ja ha publicat el seu primer podcast: Acudits inicial i altres jocs on comencen amb acudits curioso i jocs variats que potser coneixeu o no….; i Fantacity el seu primer podcast: Cultura Zambia i somnison l’Àngel ús donarà a conèixer un referent de la cultura de Zàmbia i la Sheyla i l’Ariadna us aproparà al món dels somnis on parlaran i debatran sobre que són els somnis i com poden afectar.

adminRadioPangea

febrero 27th, 2021

No Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *