Notícies

RADIO PUNJAB

RADIO PUNJAB

Tenint en compte la gran diversitat cultural que hi ha a l’Institut-Escola de Badalona i la nacionalitat pròpìa del dinamitzador del centre (Suliman Ali) es va proposar a un dels grups de reforç escolar del centre començar a fer un nou programa de ràdio, i va néixer “Radio Punjab”. 

 

Els participants actuals son: Dawood (2 anys a Espanya), Sumair (2 anys), Absam (2 anys) i el Salman (des dels 3 anys). Els temes a tractar, com bé indica el nom, son en relació al Punjab. El Punjab es una regió del pakistan que en part també s’estén per l’índia del que som procedents. 

 

El primer episodi va tractar sobre “l’educació a Pakistan” on van explicar les semblances i diferències entre l’educació a Pakistan i en aquest cas, Catalunya. En el segon episodi vam parlar sobre la seva arribada del Pakistan i tot el que comporta. L’idea és començar a donar a conèixer més sobre els participants i també invitar a altre gent a participar en el programa, ja siguin botiguers, pares o mares, i donar un punt de vista diferent, que les persones que escolten el programa, també puguin aprendre sobre la cultura i a més de destacar les nostres diferències, també les semblances.

adminRadioPangea

abril 21st, 2021

No Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *