RADIO PUNJAB

Tenint en compte la gran diversitat cultural que hi ha a l’Institut-Escola de Badalona i la nacionalitat pròpìa del dinamitzador del centre (Suliman Ali) es va proposar a un dels grups de reforç escolar del centre començar a fer un nou programa de ràdio, i va néixer “Radio Punjab”. 

    (llegir més)

Qui són Ona Institut Pau Casals?

L’Insitut Pau Casals per primera vegada té un mitjà de comunicació propi dels alumnes del centre, exactament, dels nois i noies de 4t de la ESO.

(llegir més)

Estudi de ràdio enllestit en 3,2,1…

Ara sí que sí, desprès de gairebé un any, on vam intentar inaugurar l’estudi, podem dir que tenim preparada la ràdio per donar veu i resposta als diferents colectius del barri!

Aquesta noticia arriba més tard del que ens agradaría, ja que ens ha limitat molt la convivencia amb el Covid. Impedint-nos portar a terme les diferents accions que teniem previstes durant tot el passat 2020…  (LLEGIR MAS)

Coneixem «El Rincón de las Emociones»

Un programa donde Anastasiia, voluntaria EVS de Ucrania, y Nadia hablan sobre algunos de temas sociales, sobre diferentes tipos de relaciones, cuestiones que la mayoría de personas acostumbran a plantearse o, incluso, han vivido sin saber cómo lidiar con ellas,  y comparten sus experiencias, tratando y explicando la gestión de sus emociones. (llegir mes)

Lliga de Barri – «Esports de barri» i «Las Reinas de Balón»

Les escoles socioesportives de futbol de La Rotllana davant la situació d’aturada d’activitats esportives han realitzat un programa de ràdio anomenat «esports de barri» amb l’objectiu de donar veu i fer visible les diferents mirades de l’esport convidant a esportistes i grans figures de l’esport de diferents disciplines (àrbitres, entradors/es, esportistes actius…). Al programa hi ha dues seccions dividides; (llegir mes)

Nova temporada !

Com ja es va anunciar a la anterior notícia, aquest any estan tornant noves temporades de programes i la setmana passada va començar la nova temporada de Nous Escenaris!

Per qui no ho recordi, l’any passat era un programa coordinat per Marina i se centrava en donar veu als músics emergents de la ciutat. A cada programa es presentaven les bandes inscrites al Concurs de Música de Badalona i s’informava sobre esdeveniments de la ciutat i diferents concerts.

 

Tot això i molt més molt aviat a Nous Escenaris!

Renovem la ràdio!

Comencem una nova temporada amb una rentada de cara!

Durant les últimes setmanes de setembre i la primera d’octubre hem estat treballant en la reparació i renovació de la Sala d’Estudi on es graven i es realitzen tots els programes de la Ràdio Pangea de La Rotllana.

La sala s’ha remodelat al complert: hem donat una capa de pintura negra i hem posat el logo Radio Pangea a la paret; hem omplert d’oueres tota la resta de la sala, hem canviat el terra sencer, endreçat tot el material i, finalment, canviat de lloc la taula i tot l’equip tècnic per tal d’oferir una millor distribució de l’espai. Amb l’esforç dels treballadors i els voluntaris, s’ha aconseguit crear un espai molt més acollidor, estètic i professional.

Però això no és tot! Aquest any participaran molts més grups nous a la ràdio, com per exemple un grup de La Ginesta i un altre de La Salut Alta i altres persones que volen participar-hi individualment i, per tant, es gravaran nous programes de diferents tipus que segur que us sorprendran, ja que oferiran contingut molt fresc.

Prepareu-vos perquè, aquesta temporada, Ràdio Pangea torna amb més força que mai i amb molt d’entusiasme i ganes de créixer i millorar.

No us ho perdeu!

La Ràdio Ciutat de Badalona ens entrevista!

El passat divendres 22 de Maig dos membres del grup adolescent de La Rotllana, la Marta Plaza i el Arturo López, juntament amb un dels seus monitors, en Carlos Gálvez, van ser convidats a una entrevista a la Ràdio Ciutat de Badalona.

Tot això ve perquè el seu programa ADO New News ha tingut bastant èxit i ha arribat fins a Badalona Comunicació que escoltant les opinions dels nostres adolescents al seu programa, han volgut saber més sobre com afronten aquesta situació i com l’entitat els ajuda a fer-la menys difícil.

ADO New News!

Un nou programa de joves adolescents aterra a la nostra Ràdio Online.

El grup d’Adolescentes de La Rotllana durant el confinament aquests dies a casa, s’ha posat les piles i ha començat un nou projecte per a ells i per a elles… La Ràdio. (llegir mes)

Inaugurem Radio Pangea

A CAUSA DE L’EMÉRGENCIA SANITARIA ENS VEIEM OBLIGATS A POSTPOSAR L’INAUGURACIÓ DE RADIO PANGEA A DATA PER DEFINIR.

#ensquedemacasa

El divendres 17 d’abril tots els ciutadans i ciutadanes, entitas, artistes, associacions esteu convidats a la inauguració de Radio Pangea, la nova ràdio comunitaria de Badalona.
A partir de les 18h ens veiem a l’Escorxador de Badalona per presentar el projecte i els programes que podreu escoltar. A més, presentarem el cartel del 22è Concurs de Música de Badalona, hi haurá música en viu i piscolabis gratuït!

I per les que no hi podreu ser, ens podreu escoltar des de la nostra web en directe!

Més info molt aviat!