Notícies

Lliga de Barri – «Esports de barri» i «Las Reinas de Balón»

Lliga de Barri – «Esports de barri» i «Las Reinas de Balón»

Les escoles socioesportives de futbol de La Rotllana davant la situació d’aturada d’activitats esportives han realitzat un programa de ràdio anomenat «esports de barri» amb l’objectiu de donar veu i fer visible les diferents mirades de l’esport convidant a esportistes i grans figures de l’esport de diferents disciplines (àrbitres, entradors/es, esportistes actius…). Al programa hi ha dues seccions dividides;

 

– «Las reinas del balón», portades pel grup femení de l’escola socioesportiva de futbol. La Marta, Lina, Yasmín juntament amb la Judith, entrevisten a jugadores, esportistes i persones relacionades amb aquesta iniciativa. 

 

Fins ara, la secció femenina, han pogut conèixer i parlar amb Mireia una jove esportista del C.E.Seagull de Badalona; i a Naiara, una jove que practica Karate i ens dóna el punt de vista de l’esport des d’una altra perspectiva.

– «Esports de barri», portat pel grup de l’escola socioesportiva de futbol de l’equip del Fènix. L’Omar i el Diego juntament amb el Youssef, entrevisten jugadors i persones de l’àmbit a més de reptes i dinàmiques.

 

Per altra banda, els nois han pogut conèixer i parlar amb Abel Mourelo, professional amb una dilatada experiència com a formador i entrenador en equips professionals de futbol com el FC Badalona, Nàstic de Tarragona, Reus, entre d’altres; i al Khalid Bouzid actualment jugador de la Lliga Nacional de futbol sala en les Indústries Santa Coloma, ex-alumne de l’IES Enric Borràs i antic participant-esportista en La Rotllana i especialment en el projecte “Lliga de Barri”. 

 

adminRadioPangea

enero 29th, 2021

No Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *