Notícies

ADO New News!

ADO New News!

Un nou programa de joves adolescents aterra a la nostra Ràdio Online.

El grup d’Adolescentes de La Rotllana durant el confinament aquests dies a casa, s’ha posat les piles i ha començat un nou projecte per a ells i per a elles… La Ràdio.

grup d'adolescents
Aquest grup està compost per 12 participants, 6 noies i 6 nois, i 2 monitors la Mel i el Carlos a més d’una monitora en pràctiques, a la qual han agafat molt d’apreci en poc temps diuen, que és la Paula.

Amb moltes ganes, una de les integrants del grup que es diu Carolina, ha creat el logo amb les idees de tots els seus companys i companyes.
Logo Adolescents
També, estan treballant per fer una «intro» als seus programes que ens faran arribar cada setmana amb un tema d’actualitat que els crea curiositat i inquietud per debatre i opinar sobre aquest.

El primer episodi ja el podeu escoltar a la secció de Programes de la nostra ràdio online, on la Noemí, l’Ibrahim, la Lindsay i la Cristina ens posen en context sobre la situació de confinament que estem vivint on els i les joves de més de 14 anys no poden sortir al carrer segons les mesures i protocols establerts pel Govern. Què opinen sobre això? Per què 14 anys i no 15 o 16? De veritat els joves són un risc perquè la pandèmia continuï proliferant-se als nostres carrers? Aquestes i més preguntes es fa el grup d’ADO New News. No us perdeu el seu punt de vista i opinió sobre els temes que ens envolten com a societat i persones.

adminRadioPangea

mayo 13th, 2020

No Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *